Vladimir Cebotari anunţă care vor fi pilonii programului de guvernare al PDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Democrat Vladimir Cebotari anunţă care vor fi pilonii pe care va fi construit următorul program de guvernare al formaţiunii. Este vorba despre domeniile educaţiei, infrastructurii şi justiţiei. Despre aceasta politicianul a vorbit la emisiunea „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV.

„Pilonii sunt educaţia, infrastructura, iar prin ele trebuie să vedeţi lucruri mult mai extinse decât doar construcţia de drumuri sau apeducte, şi justiţia cu ordinea publică şi securitatea pentru fiecare cetăţean. Acestea vor fi obiectivele de căpătâi ale noastre”, a spus democratul.

Vicepreşedintele PDM spune că pro-Moldova înseamnă preocuparea cu adevărat de problemele oamenilor.  „Să te preocupe cu adevărat bunăstarea, infrastructura, să le creezi condiţii acestor oameni. (...) A fi pentru Moldova nu înseamnă să fii contra ei. A fi pentru Moldova nu înseamnă că trebuie să amăgeşti oamenii, înseamnă să nu dezbini această societate. Pro-Moldova înseamnă că nu eşti împotriva nimănui”, a afirmat Vladimir Cebotari.

În ceea ce priveşte „furtul miliardului”, vicepreşedintele PDM spune că din acea sumă au fost recuperate aproximativ 1,7 miliarde de lei. „Doar 400 de milioane au fost recuperate din vânzarea unei părţi a activelor unei persoane condamnate pentru participarea la fraudă – Veaceslav Platon”, a declarat Vladimir Cebotari.

În cadrul Adunării Naţionale cu genericul „PDM Pentru Moldova”, desfăşurată duminică, 21 octombrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, Partidul Democrat din Moldova a stabilit principiile care vor sta la baza programului său politic în următorii ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite