Politică

articolul anterior articolul urmator

„Voi lupta pentru voturile unioniştilor”. Iurie Leancă: Nu cred că cineva a făcut mai mult decât mine pentru apropierea celor două maluri ale Prutului

1
28 Dec 2017 01:35:42
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Fostul premier al Republicii Moldova Iurie Leancă afirmă că în alegerile parlamentare din 2018 va lupta şi pentru voturile unioniştilor dintre Prut şi Nistru. Liderul PPEM consideră că nu există un alt politician la Chişinău care ar fi făcut mai multe pentru apropierea celor două maluri ale Prutului decât dânsul.

„Eu am spus şi cu alte ocazii că voi lupta pentru voturile unioniştilor. Pe simplu motiv, şi asta a fost fără falsă modestie, că nu cred că cineva a făcut mai mult decât mine pentru apropierea celor două maluri ale Prutului, pentru crearea unui spaţiu comun energetic, economic chiar şi politic”, a declarat Iurie Leancă miercuri, 27 decembrie, la emisiunea „Important” de la TVC21.

Din aceste considerente, deputatul moldovean consideră că este în drept să aspire şi la voturile unioniştilor.

„Aşa că voi lupta şi eu pentru acest segment, pentru că sunt oameni care au identitate clară, care văd apartenenţa noastră la românism ca parte componentă a apartenenţei la tot ce înseamnă civilizaţie europeană”, a conchis Leancă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ivan Turbinca
28.12.2017, 10:41:22

Si eu nu cred ca,Leanca nu este implicat in furtul miliardului!

Modifică Setările