„Voi lupta pentru voturile unioniştilor”. Iurie Leancă: Nu cred că cineva a făcut mai mult decât mine pentru apropierea celor două maluri ale Prutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier al Republicii Moldova Iurie Leancă afirmă că în alegerile parlamentare din 2018 va lupta şi pentru voturile unioniştilor dintre Prut şi Nistru. Liderul PPEM consideră că nu există un alt politician la Chişinău care ar fi făcut mai multe pentru apropierea celor două maluri ale Prutului decât dânsul.

„Eu am spus şi cu alte ocazii că voi lupta pentru voturile unioniştilor. Pe simplu motiv, şi asta a fost fără falsă modestie, că nu cred că cineva a făcut mai mult decât mine pentru apropierea celor două maluri ale Prutului, pentru crearea unui spaţiu comun energetic, economic chiar şi politic”, a declarat Iurie Leancă miercuri, 27 decembrie, la emisiunea „Important” de la TVC21.

Din aceste considerente, deputatul moldovean consideră că este în drept să aspire şi la voturile unioniştilor.

„Aşa că voi lupta şi eu pentru acest segment, pentru că sunt oameni care au identitate clară, care văd apartenenţa noastră la românism ca parte componentă a apartenenţei la tot ce înseamnă civilizaţie europeană”, a conchis Leancă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite