Voronin nu e impresionat de vizita lui Iohannis în R. Moldova: „E ca şi cum ar pleca Maia Sandu de la Chişinău la Bălţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vladimir voronin

Fostul şef de stat Vladimir Voronin nu s-a arătat tare impresionat de vizita în Republica Moldova a preşedintelui României, Klaus Iohannis. Voronin a sugerat că a fost o vizită modestă, pentru că Iohannis nu a petrecut mult timp la Chişinău.

„A fost o vizită aşa cum ar pleca Maia Sandu de la Chişinău la Bălţi, aşa-i şi Iohhanis. 30 de minute cu avionul până aici, o oră şi jumătate cu Maia Sandu, peste 30 de minute înapoi la Bucureşti”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

În momentul în care moderatorul emisiunii a precizat că Iohannis a promis şi sprijin pentru Republica Moldova în lupta cu COVID-19, Vladimir Voronin a spus: „ei, lăsaţi, promisiuni - vom vedeam. Asta-i altă treabă”. 

Preşedintele Klaus Iohannis, primul şef de stat primit de Maia Sandu, a făcut mai multe promisiuni celor din Republica Moldova, printre aceste afiind doze de vaccin anti-Covid-19, ajutor medical, dar şi sprijin pentru fermieri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite