Voronin, supărat pe fiul său după ce acesta a participat la înmormântarea unui om de afaceri: Am rămas şocat. Este o lovitură puternică pentru mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin

Liderul PCRM, ex-preşedintele Vladimir Voronin, a declarat că este supărat pe fiul său, Oleg Voronin, după ce a aflat că acesta a participat miercuri, 14 octombrie, la înmormântarea controversatului om de afaceri Mihail Aizin, răpus recent de COVID-19.

Vladimir Voronin a spus că a rămas şocat că fiul său a participat la funerariile lui Aizin, sugerând că fiul său a greşit grav că a făcut acest lucru. Totodată, Voronin a subliniat că Aizin a fost o „autoritate criminală”.

„Va fi convocată toată familia şi vor fi mari discuţii pe tema asta. Pentru mine asta e o lovitură puternică. Nu înţeleg de ce el trebuia să facă această prostie”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Secretele puterii” de la JurnalTV.

Potrivit anticorupţie.md, controversatul om de afaceri Mihail Aizin, alias Kitaeţ, cunoscut în anii `90 ca lider al unui grup criminal organizat, a fost decorat recent de către preşedintele Igor Dodon cu ordinul Gloria Muncii. Aizin s-ar afla şi în spatele unor atacuri raider.

Igor Dodon a fost criticat de politicienii din opoziţie pentru decizia de a-i acorda fostului interlop Mihail Aizin ordinul Gloria Muncii. Deputatul Platformei DA Chiril Moţpan a afirmat că „Igor Dodon îşi bate joc de orice limite ale legalităţii”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite