Social

articolul anterior articolul urmator

700 de persoane vor primi locuinţe sociale până la sfârşit de an

0
24 May 2019 11:34:47
Autor: Dan Anghel

Aproximativ 1700 de persoane şi familii cu venituri mici au primit locuinţe sociale, în ultimii cinci ani, în cadrul unui proiect iniţiat de Guvern cu suportul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei. Alte 700 de familii îşi vor primi cheile de la locuinţe până la finele anului curent, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Beneficiari sunt familiile cu mulţi copii, persoanele cu nevoi speciale, dar şi angajaţi din sectorul bugetar care nu dispuneau de surse suficiente pentru a-şi procura o locuinţă. Potrivit premierului, Pavel Filip, este important pentru Guvern de a putea oferi condiţii de trai decente celor care au nevoie un acoperiş deasupra capului.
 
Apartamentele sociale au fost construite în cadrul fazei a II-a a proiectului de construcţie a locuinţelor pentru păturile social vulnerabile din Republica Moldova, susţinut financiar de către Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei cu un împrumut total de circa 13,4 milioane de euro.
 
Per total în cadrul proiectului, circa 2400 de persoane cu venituri mic vor fi asigurate cu aproximativ  680 de locuinţe sociale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii