Social

articolul anterior articolul urmator

Împodobirea pomului de Crăciun din centrul Chişinăului este în toi. Vor fi folosite aceleaşi decoraţii ca anul trecut

0
28 Nov 2015 08:45:03
Autor: Adevărul Moldova
În acest an pomul de Crăciun este amplasat lângă Arcul de Triumf. FOTO Adevărul
În acest an pomul de Crăciun este amplasat lângă Arcul de Triumf. FOTO Adevărul

Împodobirea bradului de Crăciun din centrul Chişinăului a început. Muncitorii vor folosi aceleaşi ghirlande şi lumini ca în anii precedenţi. Pomul va fi inaugurat pe 1 decembrie.

Potrivit directorului întreprinderii municipale „Lumteh”, Nicolae Vereşco, lucrările de iluminare a bradului sunt pe ultima sută de metri. „Ceea ce ţine de iluminarea bradului, practic, finisăm lucrările. Acum am făcut un micro-control ca să vedem ce mai avem de făcut. Au rămas doar câteva lucrări pentru ziua de mâine. Ulterior, jucăriile urmează să fie instalate pe brad de către Asociaţia Spaţii Verzi din Chişinău”, a declarat Nicolae Vereşco.

Directorul „Lumteh” a mai declarat că pentru împodobirea bradului nu a fost necesară procurarea unor ghirlande noi, fiind folosite cele de anul trecut.

Principalul pom de Crăciun al ţării, care tradiţional se amplasa în Piaţa Marii Adunări Naţionale, se va afla anul acesta în preajma Arcului de Triumf. Autorităţile locale au decis să împodobească unul dintre brazii care creşte în stânga Arcului.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările