Social

articolul anterior articolul urmator

Caz ieşit din comun la Ungheni. Un medic de urgenţă, bătut de către un pacient

1
3 Apr 2020 20:12:22
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO simbol
FOTO simbol

În perioada stării de urgenţă, în aceste clipe grele pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova şi mai ales pentru medicii care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19 a avut loc un caz strigător la cer în raionul Ungheni.

Medicul echipei de asistenţă medicală urgentă a fost agresat fizic în timpul serviciului de către pacient, care s-a adresat la Serviciul 112 şi a cerut ajutor medical.

Solicitantul a lovit cu pumnii medicul, care a venit să-i acorde asistenţă medicală urgentă. În urma acestei agresiuni, medicul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral şi cu o fractură a oaselor nazale.

În scurt timp la faţa locului a intervenit un echipaj de poliţie. Ulterior, urmează a fi stabilite circumstanţele incidentului, dar şi măsurile care vor fi luate faţă de agresor.

Colaboratorii IMSP Centrului Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească vin cu un îndemn către cetăţeni: respectaţi regulile, ajutaţi-ne să vă salvăm! Fiţi mai receptivi faţă de cei, care-şi supun vieţile unui risc enorm şi vă sar în ajutor de fiecare dată când aveţi nevoie!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

sica
3.04.2020, 20:35:25

Comentariu considerat abuziv.