Social

articolul anterior articolul urmator

Chişinău. Doi tineri, reţinuţi pentru comiterea a două omoruri

0
7 Jul 2020 13:09:29
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO simbol
FOTO simbol

Doi tineri, ambii în vărstă de 22 de ani, unul originar din Chişinău, iar altul din Drochia, au fost reţinuţi pentru comiterea a două omoruri în municipiul Chişinău. În cadrul audierilor, aceştia şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care au avut loc crimele. Potrivit lor, conflictul cu victimele s-ar fi iscat după ce bănuiţii au consumat băuturi alcoolice.

La 1 iunie curent a fost depistat primul cadavru, într-o construcţie nefinisată amplasată pe str. M. Sadoveanu din Capitală, cu urme de moarte violentă pe suprafaţa corpului. 

Alt cadavru a fost depistat pe data de 10 iunie curent, pe aceeaşi stradă, de asemenea, cu urme de moarte violenta pe suprafaţa corpului. Victimele erau ambii bărbaţi, unul de 34, iar altul de 66 de ani.

Cadavrele acestora au fost duse la Centrul de Medicină Legală, pentru a putea fi stabilită cu exactitate cauza decesului. În urma expertizei medico-legale s-a stabilit că ambele victime au decedat în urma loviturilor aplicate în diferite zone ale corpului.

Actualmente, cei doi tineri au fost arestaţi pentru 30 de zile şi se află în custodia poliţiei Capitalei, fiind cercetaţi penal în baza art. 151 alin.(4) şi anume „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei”. Conform legislaţiei ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 până la 15 ani.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii