Social

articolul anterior articolul urmator

Copil de doi ani, găsit înecat în grădina unei case din Ungheni

0
7 Jul 2020 12:03:45
Autor: Iurii Botnarenco

Un copil de doi ani din satul Măcăreşti, raionul Ungheni, a fost găsit înecat în grădina inundată din curtea casei. Tragedia avut loc aseară, 6 iulie, în jurul orei 21.00. Mama, care îl creştea de una singură, s-a alarmat la un moment că nu îl mai vede, a mers să-l caute şi l-a găsit înecat.

„Cazul a fost înregistrat la poliţie, grupa operativă s-a deplasat la faţa locului în cel mai scurt timp. Localitatea se află în preajma unui imaş, unde a fost revărsat râul Prut”, a declarat pentru IPN Roman Rusu, şef de sector al Inspectoratului de Poliţie Ungheni.

Ofiţerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, a menţionat că, odată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit decesul copilului. Copilul era unicul în familie şi locuia doar cu mama. Tatăl locuieşte în acelaşi sat, doar că în altă casă.

Pe corpul copilului nu au fost depistate semne de moarte violentă. „Cadavrul este dus la expertiza medico-legală, în urma expertizei se va stabili exact din ce cauză a survenit moartea”, a precizat Ofiţerul de presă al IP Ungheni.

https://www.ipn.md/ro/copil-de-doi-ani-gasit-inecat-in-gradina-din-7967_1074690.html

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii