Social

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Operaţine neobişnuită pentru pompierii de la Orhei: s-au chinuit două ore să salveze un motan urcat în vârful bradului

0
26 Apr 2013 16:51:07
Autor: Maria Ursu
Pompierii au încercat să coboare felina din copac timp de două ore. FOTO Adevărul
Pompierii au încercat să coboare felina din copac timp de două ore. FOTO Adevărul

Zilele trecute, salvatorii din Orhei au avut o solicitare ieşită din comun. Timp de două ore au încercat să ajute o felină blocată în copac. Ei au udat motanul cu apă, dar acesta tot n-a vrut să coboare.

„După toate eforturile, pompierii au hotărât să taie varful bradului, iar motanul a sărit în copacul de alături", scrie un amator care a trimis imaginile postului Pro TV Chişinău. "Pisica este sanatoasă. Pompierii au udat-o cu apă pentru ca ea să sară din copac. Au cheltuit o gramadă de apă pentru asta. Motanul a fost ud-ud", continua orheianul.

„Vă rog să accentuaţi lipsa de profesionalism a pompierilor noştri în a salva o pisică. În loc să o salveze au bagat-o în boale. Au udat şi au tăiat apoi creanga, după care motanul a sărit pe un alt copac, apoi s-a ascuns într-un subsol şi nu a ieşit de acolo trei zile", a conchis indignat martorul.

Solicitati de Pro TV, pompierii au declarat că stropirea felinei cu apă e o procedură normală şi că asta era unica soluţie pentru a o salva.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările