Social

articolul anterior articolul urmator

Tinerii care au plasat imagini pe TikTok cum efectuează mai multe împuşcături dintr-un BMW, identificaţi de Poliţie. Ce pedeapsă riscă aceştia

3
20 Oct 2020 14:15:47
Autor: Iurii Botnarenco

Cei doi tineri care s-au filmat cum efectuează mai multe împuşcături în timp ce conduceau un BMW, iar apoi au publicat imaginile pe aplicaţia TikTok, au fost identificaţi de către poliţişti. Poliţia a constatat că acţiunile acestora au avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie curent, pe traseul din apropierea localităţii Negreşti din raionul Străşeni.

Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui BMW, luat în chirie pentru câteva ore, şi prietenul acestuia de 19 ani au efectuat mai multe împuşcături din pistoale de semnalizare.

Tinerii au fost escortaţi la Inspectoratul de poliţie Botanica. Fiind audiaţi, aceştia şi-au recunoscut fapta, declarând că pistoalele de semnalizare au fost procurate ilegal.

Armele au fost ridicate, iar tinerii urmează să fie documentaţi pentru procurarea, păstrarea, purtarea, folosirea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor neletale care fac obiectul declarării sau altor arme nesupuse autorizării.

Conform legislaţiei în vigoare, persoanele culpabile de asemenea fărădelege riscă amendă în sumă de până la 4.500 de lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Popa Pius
20.10.2020, 14:29:25

La moldoveni nu se dau si amenzi cu suspendare?

Utilizator Adevărul
20.10.2020, 15:06:15

Comentariu considerat abuziv.

Esra Schlesinger
21.10.2020, 22:54:38

tefelisti spalati pe creier de media americana

Modifică Setările