Social

articolul anterior articolul urmator

Un cetăţean turc, reţinut pentru tentativă de omor

0
7 Aug 2020 12:04:49
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO simbol
FOTO simbol

Un tânăr de 32 de ani de origine turcă a fost reţinut pentru de tentativă de omor. Conform legislaţiei R. Moldova, acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

În noaptea de 5 august, poliţiştii au fost alertaţi de către o tânără precum că pe strada N. Zelinski, se află un tânăr însângerat. La faţa locului poliţiştii au stabilit identitatea tânărului de 28 de ani de origine turcă, căruia i-au fost cauzate leziuni corporale, fiind solicitată o ambulanţă pentru acordarea ajutorului medical.

Urmare a măsurilor de investigaţie şi urmărire penală efectuate la locul faptei, s-a stabilit că victima se cunoaştea cu agresorul, iar în urma consumului de băuturi acoolice între ei s-au iscat divergenţe care au degenerat în conflict. 

Ulterior, suspectul a  deteriorat o sticlă, cu fragmentul rămas în mâna i-a aplicat victimei câteva lovituri în regiunea hemitoracelui sting, astfel cauzându-i o plagă tăiată-înţepată penetrantă. Victima a fost preluată de către medici şi transportată la spital pentru îngrujiri medicale. Iar suspectul a fugit de la locul comiterii infracţiunii.

Astfel, în urma acţiunilor întreprinse de către forţele de ordine, suspectul în comiterea infracţiunii a fost reţinut la domiciliul unde la moment închiriază şi a fost escortat la inspectorat pentru audieri. 

În cadrul acţiunilor procesual penale, suspectul şi-a recunoscut vina.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii