Social

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cui dăm Primăria? „Promo-Lex” îndeamnă cetăţenii Republicii Moldova să meargă la vot pe 14 iunie

4
2 Jun 2015 16:57:00
Autor: Grecu Doina
Cetăţenii din Republica Moldova sunt îndemnaţi să meargă la vot. FOTO Alexandru Tarlev
Cetăţenii din Republica Moldova sunt îndemnaţi să meargă la vot. FOTO Alexandru Tarlev

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la alegerile locale din acest an. În acest context, asociaţia obştească „Promo-Lex” a lansat, până acum, două spoturi electorale care îndeamnă cetăţenii să meargă la vot.

Spotul lansat marţi, 2 iunie, este un imobold de a alege oameni competenţi pentru o localitate prosperă şi face parte din campania electorală „IEŞI la VOT”. Cel de-al treilea spot, care este şi ultimul din această campanie, urmează să fie lansat peste o săptămână.
 

Potrivit Codului electoral, dreptul de a alege îl au cetăţenii Republicii Moldova care au împlinit, inclusiv în ziua alegerilor, vârsta de 18 ani, cu excepţia celor privaţi de acest drept în modul stabilit de lege. Chiar dacă legislaţia cu privire la campania electorală nu obligă cetăţenii să meargă la vot, ei trebuie să conştientizeze că această alegere este o datorie a fiecăruia.

Amintim că primul spot lansat de „Promo-Lex” a fost difuzat pe data de 27 mai curent.
 
 
Asociaţia „Promo-Lex” monitorizează alegerile din Republica Moldova din anul 2009.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Dana Cebotari
2.06.2015, 17:33:35

Cui sa dam primaria? Sa o dam unor profesionisti care au rezultate, unor Primari de Nadejde care sa ridice si sa creasca satele si orasele din Moldova

Gorescu vasile
2.06.2015, 17:43:58

Eu nu sunt Nostradamus sa prezic suta la suta cineva va cistiga primaria, insa cel mai principal de nu votat pentru Chirtoaca sau Grecianii. In afara de acesti doi, puteti sa-i votati pe oricine. Personal, mi-am o facut o alegere si aceasta este Monica Babuc.

Andrei Turcan
2.06.2015, 17:46:28

Chisinaul trebuie de dat in miinile unUi om cu fapte concrete dar nu si cu iluzii despre UE. Spre exemplu Monica Babuc ca ministru al culturii deja a dat dovada ca este in stre si cu un buget mizer sa faca lucruri frumoase si vizibile, macar si aceiasi arena mica a circului capitalei, bani cistigati de la agentii economici privati.

crayven
3.06.2015, 00:36:35

Tot in rus iese asa ca nu te mai agita...

Modifică Setările