Social

articolul anterior articolul urmator

Zeci de pompieri şi poliţişti vor asigura odinea publică pe 31 august

0
31 Aug 2017 00:30:03
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO IPN
FOTO IPN

Zeci de pompieri vor asigura menţinerea securităţii antiincendiare, dar şi zeci de poliţişti vor asigura ordinea publică pe parcursul măsurilor cultural-artistice organizate de Ziua Limbii Noastre, pe 31 august, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, pentru prevenirea şi lichidarea situaţiilor excepţionale, dar şi pentru menţinerea securităţii antiincendiare, în servantul de luptă vor activa peste 300 de persoane cu 130 de unităţi de tehnică. Mai mult, în Piaţa Marii Adunări Naţionale vor fi dislocate două autospeciale de intervenţie pentru menţinerea securităţii antiincendiare pe parcursul măsurilor cultural artistice.

Inspectoratul Naţional de Patrulare informează că angajaţii INP vor dirija traficul rutier la intrările în capitală. Totodată, pentru a nu se crea ambuteiaje odată cu începerea unui nou an de învăţământ, în perioada 31 august – 9 septembrie, mai mulţi ofiţeri de patrulare vor fi repartizaţi pe străzile municipiului Chişinău, şi anume la sensul girator TUTUN-CTC. La fel, este vorba despre sensul giratoriu străzilor Ion Creangă – Ştefan cel Mare – Calea Ieşilor, Negruzzi –  Gagarin-Albişoara – D. Cantemir, dar şi la intersecţia străzilor Ismail-Calea Moşilor-Calea Basarabiei, Ciuflea-Bucureşti şi Calea Orheiului-Studenţilor.

De asemenea, pentru menţinerea ordinii publice şi securităţii circulaţiei rutiere vor fi plasate patrule pedestre în apropriere de Gara de Nord, Sud şi Centru din capitală. Inspectoratul Naţional de Patrulare recomandă şoferilor să adapteze viteza, să păstreze distanţa între autovehicule şi să se conformeze indicaţiilor ofiţerilor de patrulare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările