articolul anterior articolul urmator

„Adeverul“ despre asasinarea lui I.G. Duca (I)

21
18 Aug 2013 20:08:04
Autor: Ciprian Chirvasiu
I.G. Duca: un om de
o modestie extremă, unul dintre cei mai străluciţi oratori ai politicii noastre
interbelice şi unul dintre marii teoreticieni al liberalismului.
I.G. Duca: un om de o modestie extremă, unul dintre cei mai străluciţi oratori ai politicii noastre interbelice şi unul dintre marii teoreticieni al liberalismului.

21 Comentarii

654815544566
18.08.2013, 20:55:16

Stai sa vina prostul ala de zice ca nu legionarii l-au impuscat, ci agenturile straine :))))

-4 (8 voturi)
Silviu Vasile Dumitrescu
19.08.2013, 05:53:14

După cum spuneam... perversitate extremă şi retard sever.

+2 (2 voturi)
Thierry Legrand
19.08.2013, 01:30:01

Duca suspenda cu o zi inainte de alegeri un partid concurent in alegeri, pentru "binele tarii" zice el! Rezultatul este ca partidul domniei sale adica PNL castiga cu 51% alegerile; curat-murdar mon cher! PNL un partid democratic si atunci si acum condus de un pierde vara ca Antonescu sau mai ieri de unu Campeanu turnator cu dosar sau mai era unu Quintus iulius alt papagal la securitate!

+7 (11 voturi)
M Costi
19.08.2013, 06:13:00

Apreciez articolul dlui C. Chirvasiu , trebuie sa ne cunoastem inaintasii si Istoria , poate ca astfel nu vom mai repeta greselile trecutului. Asasinarea prim-ministrului in functie al Romaniei este o pagina neagra in politica si societatea romaneasca. Deasemenea , o mai buna informare a romanilor va reduce numarul "puisorilor" de legionari si de monarhisti , tot mai activi in ultima vreme in mass media si care se intrec in a-si prezenta "oferta" , stiind ca romanii uita repede lucrurile rele... ! Nici comunismul dar nici legionarismul si nici monarhismul nu au nimic de-a face cu o societate moderna , democratica si prospera .Locul lor este la cosul Istoriei !

-2 (8 voturi)
Silviu Vasile Dumitrescu
19.08.2013, 06:43:22

Ce matinal eşti domnule Costi... Aşa devreme se intră în tură la celulele de „reacţie virtuală”, respectiv intoxicare mediatică?! Dacă vreo trei sferturi din comentarii baţi câmpii sau faci prozelitism de partea unora şi altora, asta nu înseamnă să nu fiu de acord cu tine atunci când ai dreptate. Întradevăr, aşa este, extremismul indiferent sub ce pretext politic nu are ce căuta întro societate modernă. Atâta doar că... vezi tu..., dacă eliminăm din viaţa politică românească actuală şi „comunismul” şi „legionarismul” şi „monarhismul”, şi deci împlicit comuniştii, legionarii şi monarhiştii, atunci mai rămânem cu prea puţin dacă nu chiar deloc, efetiv rămânem fără viaţă politică, fără oameni politici. Şi mi-e teamă domnule Costi că rămânem chiar şi fără dumneata pe forumurile astea, că tot ce ai făcut până acum pe aceste forumuri a fost doar să le ţi parte unora şi altora.

+4 (8 voturi)