105 seturi de capace de roţi, găsite de  poliţiştii din Capitală în garajul unui hoţ din Sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Poliţia Română
Imagine: Poliţia Română

Poliţiştii din Bucureşti au surprins în flagrant delict doi bărbaţi din Sectorul 3 în timp ce sustrăgea capacele ornamentale de la roţile unor autoturisme. Dintr-un garaj, utilizat de cei în cauză au fost ridicate 105 seturi de capace roţi, mai precizează comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Acţiunea a fost desfăşurată la nivelul Secţiei 23 de Poliţie, în urma mai multor sesizari privind furtul de componente auto.

„La nivelul Secţiei 23 Poliţie au fost depuse mai multe sesizari privind furtul de componente auto, capace ornamentale pentru roţi. Poliţiştii au demarat investigaţiile şi având în vedere modul de comercializare al acestor obiecte s-au axat şi pe analiza ofertelor din mediul on line. Pe baza cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat din sectorul 3 este implicat în aceste cazuri”, arată Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Sursa citată adaugă că poliţiştii de la Secţia 23 au desfăşurat vineri, în jurul orei 21.00, o activitate operativă şi l-au surprins în flagrant delict e cel în cauză, care era însoţit de un alt bărbat, în timp ce sustrăgea capacele ornamentale de la roţile unor autoturisme.

„Cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi şi conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri. Dintr-un garaj, utilizat de cei în cauză au fost ridicate 105 seturi de capace roţi”, mai indică sursa menţionată.

Cercetările sunt continuate de Secţia 23 de Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbaţii de 20 şi respectiv 21 de ani în stare de reţinere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite