70 de tone de detergent contrafăcut, confiscate de poliţiştii ilfoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Captura-record a fost făcută în urma unei razii surprinză într-un depozit comercial din localitatea Voluntari. Poliţiştii au mai ridicat şi 20 de tone de ulei, pentru care administratorii firmelor verificate nu au avut acte de provenienţă.

Ofiţerii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie (IJP) Ilfov au confiscat, astăzi, 70 de tone de detergent şi 20 de tone de ulei dintr-un complex comercial din Voluntari. Poliţiştii cred că produsele sunt contrafăcute.
În urma verificărilor efectuate, în depozitele a două societăți comerciale au fost descoperite aproximativ 70 de tone de detergent, susceptibil a fi contrafăcut, și 20 de tone de ulei, pentru care, reprezentanții unităților nu au putut prezenta documentele de proveniență.
„Poliţiştii i-au identificat pe reprezentații legali ai societăţilor în cauză, pe numele acestora întocmindu-se dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și contrafacere.
De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 17.000 de lei pentru abateri de la disciplina financiar-contabilă“, au precizat reprezentanţii IJP Ilfov.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite