734 de studenţi şi profesori au decis ieri cine va fi liderul ASE, din Capitală. Vezi cine este noul rector şi care este CV-ul lui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta pentru scaunul de rector al Academiei de Studii Economice din Capitală a început în urmă cu 10 zile şi s-a dat ieri între cei doi candidaţi rămaşi în joc- Pavel Năstase şi Dumitru Miron.

Câştigătorul alegerilor de ieri, este fostul prorector al ASE respon­sabil cu Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii, Pavel Năstase. Acesta a câştigat cu 445 de voturi, la o diferenţă considerabilă faţă de contracandidatul său, Miron Dumitru care a primit doar 289 de voturi. La urne s-au înregistrat 734 de voturi valide.

Pavel Năstase declara în campanie că obiectivul său pentru mandatul de rector pleacă de la misiunea universităţii, stipulată în carta ASE, acela de a face cercetare şi educaţie în domeniul economic şi al administraţiei publice. El nu se numără însă, printre cei care pledau pentru reintroducerea examenlui de admitere. Pa­vel Năstase are experienţă atât ca prodecan (4 ani), cât şi ca decan la Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune (8 ani) şi ca prorector (4 ani).

"Plecând de la această misiune, obiectivul principal al programului meu de management vizează creşterea performanţei universităţii în contextul în care la ultima evaluare realizată de Ministerul Educaţiei, ASE se situează în topul universităţilor din România. Această poziţio­nare ne onorează, dar ne şi obligă să gândim programe de management în care nu numai să ne menţinem statutul, dar să fim atenţi şi la concurenţa celorlalte universităţi care vor încerca să ne ajungă din urmă. Obiectivul meu principal este acela de a menţine şi de a progresa diversitatea, însă dincolo de aprecierea naţională să devină şi o universitate cu o mare apreciere internaţională", a spus acesta.

Vezi CV-ul complet al noului rector al Academiei de Studii Economice din Bucureşti aici!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite