O maşină s-a agăţat într-un cablu în centrul Capitalei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin centru al Capitalei, o maşină a agăţat un cablu suspendat abandonat, probabil, de firmele de cablu sau internet după ce acestea s-au conectat la sistemului subteran NetCity. Şoferul autoturismului nu a observat cablul pe care l-a agăţat, dar a fost atenţionat de un pieton.

O maşină din Capitală a agăţat un cablu suspendat în timp ce se traversa intersecţia Batiştei cu Carol Davila. Şoferul nu a observat iniţial incidentul, dar a fost atenţionat de un pieton care trecea prin zonă.

Momentul în care maşina s-a agăţat de cablu poate fi văzut aici: 

În multe dintre cartierele din Capitală pot fi văzute cabluri care atârnă fără folos după ce firmele de telefonie, cablu sau internet s-au cablat la sistemul subteran Netcity. Acestea sunt inestetice şi, uneori, pun în pericol siguranţa şoferilor şi a pietonilor. 

Parte a unui proiect demarat de Primăria Capitale în 2006, Netcity este infrastructura subterană de telecomunicatii a Municipiului Bucureşti, care asigură suportul necesar de realizare a retelelor de comunicaţii electronice pentru operatorii de telecomunicaţii, imbunatatind totodată aspectul vizual al oraşului prin migrarea reţelelor de cabluri aeriene în subteran.

Imagine indisponibilă
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite