Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Încep demolările în Sectorul 6 din Bucureşti. Prima „victimă“, o terasă construită ilegal

4
12 May 2021 11:58:14
Autor: Lorena Mihăilă
Au început demolările în Sectorul 6.
Au început demolările în Sectorul 6.

Miercuri va fi demolată o terasă de lângă Piaţa Drumul taberei, în urma deciziei Primăriei Sectorului 6. Ciprian Ciucu a spus că este o construcţie ilegală şi că după dărmarea acesteia urmează garajele transformate în magazii.

Ordinul de demolare a terasei a fost semnat de primarul Ciprian Ciucu.

„O terasă fără autorizaţie de construire, care ocupa ilegal spaţiul verde de lângă Piaţa Drumul Taberei este dezafectată chiar acum, în urma ordinului de demolare pe care l-am dat”, a anunţat edilul pe Facebook.

Primarul Ciucu mai anunţă că demolarea terasei este începutul unei campanii care vizează toate construcţiile ilegale, inclusiv garajele transformate în magazii.

„Ne luăm înapoi spaţiul verde. Acesta este inceputul, demarăm o amplă campanie de verificare a acestor construcţii de pe teritoriul Sectorului 6.

Vom demola si garajele, mai ales ca nu sunt garaje ci magazii. Unde constructiile sunt construite ilegal, costurile vor fi imputate acelora care le-au construit.”
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

laur laur
12.05.2021, 12:40:28

Bravo Ciprian Ciucu ? Nicusoare tu cand incepi sa dai ordine de demolare a carciumilor construite ilegal pe spatiu verde , pe domeniu public in Parcul Herastrau ?

+2 (2 voturi)
M. Popescu
12.05.2021, 13:17:17

Nicusor Dan lupta impotriva constructiilor ilegale de 15 ani (prin Asociatia Salvati Bucurestiul) De cand este primar a suspendat "PUZ-urile sectoarelor" care ar fi permis distrugerea spatiului verde in mod legal.

laur laur
12.05.2021, 17:47:59

2Gigei. De asta il intreb si eu, cand incepe sa dea ordine de demolare a constructiilor ilegale din Herastrau , ca daca ramanea Sarma -n coor nu avea rost sa o mai intreb, pentru ca ea le-a aprobat tacit, fiind construite de Nanu, fiul primarului PSD din Cornu, caruia Sarma-n colon i-a dat un contract de 16 milioane Euro pentru aplecatorile de 8000 euro/ buc din statiile STB.

ALEXANDRU STARK
12.05.2021, 14:46:23

BRAVO. NUMAI ASA PUTEM CONSTRUII UN STAT DE DREPT .

Modifică Setările