Începe curăţenia de primăvară în Sectorul 4. Se înlocuieşte mobilierul urban deteriorat, se spală trotuarele şi se curăţă fântânile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, 2 martie, a început curăţenia generală în sectorul 4 al Capitalei, după cum a anunţat primarul Cristian Piedone.

Curăţenia de primăvară se întinde pe cinci săptămâni, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 18.30. În cadrul programului de curăţenie, operatorii vor îndepărta pământul de la rigole, vor curăţa spaţiile verzi şi aliniamentele stradale şi cele dintre blocuri, vor înlocui recipienţii de colectare, vor repara mobilierul urban şi vor toaleta arborii.

Totodată, se vor spăla şi mătura străzile şi trotuarele, ridicându-se, de asemenea, şi deşeurile voluminoase.

„Curăţenia sectorului 4 reprezintă cartea de vizită a noastră, a tuturor. De aceea, declar cod roşu de curăţenie, iar prioritatea numărul 1 a Primăriei Sectorului 4 în această perioadă va fi salubrizarea şi igienizarea întregului teritoriu al sectorului. Ca şi până acum, am mare încredere în parteneriatul primărie – cetăţean şi vă rog din nou să sprijiniţi demersurile noastre, pentru că numai împreună putem conferi sectorului 4 aspectul curat şi civilizat pe care ni-l dorim cu totii“, a declarat primarul sectorului.

Tot în cadrul curăţeniei de primăvară vor fi înlocuite coşurile de gunoi deteriorate, dar şi panourile de gard deteriorate ce împrejmuiesc terenurile virane. De asemenea, vor fi efectuate operaţiuni de salubrizare şi igienizare a locurilor de relaxare dintre blocuri – grădini de cartier şi locuri de joacă. Aparatele de joacă vor fi reparate şi în cazul în care acestea vor fi deteriorate foarte tare vor fi înlocuite.

Şi fântânile din marile intersecţii vor fi curăţate. Totodată, este luată în calcul şi plantarea de material dendrologic, fie că vorbim de sădirea de plante perene tip „4 anotimpuri” sau de arbori în parcuri, aliniamente stradale, între blocuri sau în orice altă zonă deficitară din acest punct de vedere, ce va debuta odată cu încălzirea vremii, în apropierea Paştelui.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite