Şamanul bagă muzicienii în transă şi te face să vorbeşti cu pinguini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei  nouă tineri care au fost filmaţi cu camera ascunsă de către reporterul „Adevărul de Seară” în timp ce se lăsau  fermecaţi de posibilitatea de „călători” în Iad, se pare că nu au ales în mod întâmplător să participe la această şedinţă organizată de profesorul de yoga Ovidiu Jumanca, un pseudo-şaman.

CITIŢI ŞI: Şedinţă de şamanism plătită cu bani sau sex! (VIDEO camera ascunsă)

                 55 de lei, biletul dus-întors până în Iad

Coincidenţă sau nu, majoritatea tinerilor care au reuşit să intre în transă la acest curs, pe ritmul obsedant al boxelor, au legături directe cu muzica. Unii dintre ei fie au un band unde cântă la instrumente, fie lucrează în studiori de producţie.

Transă în varianta „home made"

De exemplu, unul dintre băieţi mărturisea la începutul experimentului că îi este foarte greu să se concentreze, din cauza faptului că vine după mai multe ore de repetiţii cu trupa. O altă tânără care masterizează muzica într-un studio uimeşte însă cu sinceritatea  chiar înainte de a începe bizara sesiune: „Stăm jos? Eu acasă bag muzică şi intru în transă pe mişcare”. Ceilalţi au mărturisit  că practică nişte tehnici mai uşoare de hipnoză, prin parcuri, în natură, ori practică tehnici de yoga tibetană. Plonjarea către aşa-zisul Iad, cu scopul identificării „animalului-putere”, a durat trei ore.

Experimente sexuale în aceeaşi vilă

După 10 minute de hipnoză, fiecare a relatat ce a văzut în lumea de dincolo, în călătoria spre aşa-zisul Iad. În ciuda discursului de amator al instructorului, participanţii au spus că au reuşit să ajungă sub pământ. Mai mult, unul dintre cursanţi a povestit că a simţit cum s-a detaşat de propriul corp şi a vorbit cu un dinozaur, iar altul cu un pinguin.

După publicarea primelor dezvăluiri, Ovidiu Jumanca, organizatorul  acestui experiment periculos de magie pentru care a pretins bani, sex sau sănătate, a negat că ar fi cerut favoruri sexuale care să-i răsplătească serviciile. Înregistrarea video de pe site-ul ziarului îl contrazice însă, plus că acelaşi „şaman” a mai ţinut în luna octombrie un experiment sexual prin care se urmărea ca toţi cursanţii să se atingă şi să ia contact cu „rănile” sexual.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite