Un şarpe a fost văzut în parcul Cişmigiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şarpe de dimensiuni considerabile a fost observat de o persoană care se afla în trecere prin parcul Cişmigiu din Bucureşti, potrivit Digi24.

Persoana care se plimba prin parcul Cişmigiu din Capitală a surprins şarpele târându-se pe asfalt, între două mucuri de ţigări, înainte de a se ascunde în iarba deasă şi a trasmis ulterior imaginile jurnaliştilor de la Digi24.

Exemplarul are aproximativ 1 metru.

Bucureştenii aleg deseori să se plimbe prin parcul Cişmigiu care este foarte populat, întrucât acesta reprezintă cea mai veche gradină publică din Bucureşti.

Vremea frumoasă i-a scos pe bucureşteni şi în a treia zi de Paşte în parcul din Capitală, mai ales că studenţii, elevii şi preşcolarii sunt în vacanţă.

                                                                                                                                                 Sursa Digi24

Imagine indisponibilă

În timp ce şarpele se târa nestingherit pe asfaltul din parcul Cişmigiu din Capitală, în apropiere se aflau câţiva copii însoţiti de părinţi.

Întins pe o suprafaţă de 16 hectare, Cişmigiul oferă vizitatorilor săi numeroase puncte de atracţie: restaurantul „Monte Carlo“, lacul şi debarcaderul de unde se pot închiria bărci de agrement, rotonda scriitorilor, colţul şahiştilor, izvorul lui Eminescu, conform Epoch Times.

Gradina impresionează şi astăzi prin aranjamentele florale, colecţia deosebită de material dendrologic, aici găsindu-se unele exemplare declarate arbori ocrotiţi. Cişmigiul nu este niciodată pustiu, vara fiind căutat pentru răcoare, vegetaţie şi lacul său înţesat cu bărci şi care iarna devine un patinoar natural.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite