articolul anterior articolul urmator

Şi cormoranii sunt periculoşi, dar noi îi întrecem

29
6 Mar 2019 17:44:45
Lavinia Bălulescu
Saltea abandonată la colţ de stradă FOTO: Lavinia Bălulescu
Saltea abandonată la colţ de stradă FOTO: Lavinia Bălulescu

29 Comentarii

ghost ghost
6.03.2019, 18:12:23

Comentariu considerat abuziv.

Herr Hoher
6.03.2019, 18:16:29

Ce te faci fey ca nu pricepi? Astia sunt taranii/tiganii rummmmini mutati din bordeie direct la Buchare. Vedeti ca nu am spus la "oras", am spus Buchare. Ca adunatura aia de cocioabe infecte cu 4 - 10 etaje, populate de tigani, tarfe, militieni vanduti si (inca) vre-o cativa pensionari tremurici, nu se poate numi "oras".

-4 (12 voturi)
Radu Mircea
6.03.2019, 18:26:18

# Ca unu' care si-a petrecut multa vreme pe malu' apelor , incepind de la Marea cea Mare si terminind cu piriul zglobiu de la munte , va pot spune ca prapaditu' ala de la agricultura este un pacalici jalnic cu toti cormoranii lui . N-a vazut niciodata un PELICAN !!! Va jur ca unu mai mare ca o gisca obeza mi-a furat un adidas marimea 46 IN CIOC !!! Nu stiu daca l-a mincat , ma indoiesc , dar probabil i-a placut aroma . . Tot ce am pescuit in ziua aia avea loc in celalalt adidas . Asta ca sa va faceti o idee despre adevaratii mincatori de peste , nu cormoranii lui Daea . ln comparatie cu un pelican , cormoranul este o cioara prapadita .

+5 (9 voturi)
Paun Al
6.03.2019, 19:46:47

Si descrierea asta a realitatii in care traim arata ca o comunitate nu poate functiona civilizat pe baza de "constiinta ", sau crezand ca buna crestere , bunul simt sunt imprimate in ADN-ul oamenilor . Iar pe baza de educatie dureaza generatii , cu rezultate discutabile . Calea pe care au ales-o tarile unde se pastreaza mai bine curatenia , ordinea , regulile ... a fost sanctionarea drastica a celor ce nu respecta regulile ... Cetateanul daca are in minte ca... daca va fi vazut , sau prins , sau denuntat de alti cetateni cu constiinta civica risca o amenda , o pedeapsa usturatoare , atunci se va gandi mai bine , daca sa incalce regulile ...

+10 (10 voturi)
Nirolf
6.03.2019, 20:26:39

Trist tablou . Cred ca este si putin exagerat . Exagerarea in acest caz este benefica : evidentiaza ideia si-i ajuta si pe cei cu deficiente de vedere . Este un dus rece pentru optimistii infiebantati . Vine primavara ... deja a venit ! Se topesc mizeriile , se dezghiata flaimucii , dospeste gunoiul sub soarele vesel de primavara. In sud deja a-nflorit copacul tiganului . Vine 8 Martie peste noi. Toate cele bune stimata Lavinia Balulescu , toate cele bune doamnelor forumiste .

+9 (9 voturi)