Şoferiţa care a provocat accidentul mortal, chemată la audieri. „De multă vreme cerem limitatoare, dar ni se spune că nu sunt bani“, reclamă familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedie FOTO Observator
Tragedie FOTO Observator

Audierile în dosarul de ucidere din culpă deschis pe numele unei şoferiţe din Bucureşti care a ucis două fetiţe se reiau luni.

Şoferiţa,  în vârstă de 56 ani, cercetată pentru ucidere din culpă a două fetiţe, va fi din nou audiată luni, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică nu a putut da explicaţii procurorilor din cauza stării în care se afla. 

Procurorii au spus că era în stare de şoc şi că fusese bătută. În aceste condiţii, după trei ore, ea a fost lăsată să plece, audierea fiind amânată.

Mama uneia dintre fete spune că în acest caz trebuie să se facă dreptate: "E în libertate, dar legea trebuie să îşi facă datoria, să îşi facă dreptate, să îşi facă datoria", transmite Digi 24.

Fratele uneia dintre victime susţine că accidentul a fost provocat şi de faptul că în zonă nu sunt limitatoare de viteză, deşi au fost cerute: "De foarte multă vreme, toată lumea a făcut cerere, dar ni se spune că nu sunt bani!"

El afirmă că limitatoarele de viteză ar fi trebuit puse tocmai pentru că pe străzile din zonă se circulă cu viteză: "De aia s-a întâmplat şi necazul cu surioara mea şi cu cealaltă fetiţă".

Tragedia s-a produs, sâmbătă, pe strada Menţiunii din nordul Capitalei, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgenţă la spital, însă medicii nu le-au putut salva.

Poliţiştii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că maşina a venit cu viteză mare. 

Pe aceeaşi temă:

Două fete ucise pe trotuar de o maşină. Poliţiştii, după vizionarea imaginilor video: „Într-adevăr, venea destul de tare”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite