Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

A început „împădurirea” Sectorului 4

0
Articol publicitar
25 Sep 2020 16:44:28
Autor: ADH

Veşti bune de la autorităţile locale din Sectorul 4! Au sosit primii 500 de pomi din cei 5.000 care urmează să fie plantaţi în această toamnă! Venirea acestui prim transport coincide şi cu instalarea oficială a toamnei astronomice, pe 22 septembrie fiind echinocţiul de toamnă!

Cât timp nu este îngheţ, se pot planta arbori si arbuşti din Octombrie până în Martie. Pentru acest tip de copaci, lunile Octombrie si Noiembrie sunt extrem de potrivite pentru plantare.
 
De altfel, operaţiunea de plantare a şi început, prin mai multe zone ale sectorului 4. Nu înainte de a fi înlocuiţi pomii uscaţi. Prin urmare, s-a dat startul la „împădurirea” sectorului, vremea fiind extrem de prielnică! Pomii, de felul lor înalţi de 7 – 10 metri, stejari ori tei, vor prinde rădăcini în primăvară şi vor începe să mugurească “din tot sufletul”.
 
Zilele acestea, în mod treptat, la depozitele societăţii Totul Verde. SA vor sosi şi celelalte maşini de mare tonaj, care vor transporta copacii. De precizat că până în prezent, în sectorul 4 s-au plantat peste 30.000 de arbori! Acţiuni dedicate naturii, îndemn la educaţie adresat populaţiei, expresia unităţii, pentru un sector verde!
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările