Accident grav în Bucureşti. Doi copii au fost răniţi după ce o maşină s-a răsturnat pe linia tramvaiului 41

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţia produs pe Şoseaua Virtuţii din Capitală a blocat traficul pe ambele sensuri. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul şi a intrat pe linia tramvaiului 41.

Doi minori au fost transportaţi la spital după ce un accident grav s-a petrecut duminică seara pe Şoseaua Virtuţii din Capitală. Şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra maşinii, a intrat pe linia tramvaiului 41, iar apoi s-a răsturnat. Se pare că acesta consumase alcool.

STB anunţă că linia tramvaiului 41 este blocată pe ambele sensuri pe Şoseaua Virtuţii între staţiile Orşova şi Ciurel, iar călătorii vor fi preluaţi cu autobuzele.

Accidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16:40. Din primele date, conducătorul unui autovehicul care circula pe Şoseaua Virtuţii către Splaiul Independenţei, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe calea de rulare a tramvaielor. Impactul a fost atât de puternic, încât gardul separator metalic pentru linia de tramvai a fost distrus, iar autovehicul s-a răsturnat, scrie digi24.ro

În urma accidentului rutier, două persoane, minori, care erau pasageri în automobil au fost transportate la Spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru îngrijri medicale. 

Conducatorul auto, aparent teafăr, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezulatul fiind de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat, anunţă Brigada Rutieră.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite