Acţiune amplă de curăţenie în zona Lacului Morii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Ciucu: ,,Zona este vastă, avem treabă!” sursa Facebook
Ciprian Ciucu: ,,Zona este vastă, avem treabă!” sursa Facebook

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţăt, printr-o postare pe pagina de Facebook,  că sâmbătă, începând cu ora 8:30, va avea loc o amplă acţiune de curăţenie în zona Lacului Morii cu implicarea voluntarilor.

La această acţiune s-au înscris 350 de voluntari, dar sunt aşteptate şi alte persoane, deoarece este vorba despre o arie foarte mare.

"Avem nevoie de voi! Avem trei locuri de întâlnire, avem şase coordonatori, câte doi pentru fiecare punct de întâlnire! (...) Vom fi toţi pe baricade, vă aşteptăm de dimineaţă, când va fi frumos afară, pentru că spre seară este posibil să plouă! Daţi mai departe ca să se ştie şi aduceţi-vă prietenii! Zona este vastă, avem treabă", a precizat Ciucu.

Primăria pune la dispoziţie: saci de plastic, gunoiul fiind adunat pe două fracţii (PET şi restul); mănuşi pentru lucrări; maşini pentru luat şi transportat gunoiul strâns; utilaje pentru a încărca deşeuri grele, precum cele provenite din construcţii; unelte (greble, lopeţi, furci etc.); măşti, dezinfectanţi. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite