Administraţia Străzilor vrea să dea circa 400.000 de euro pentru panouri de protecţie ce vor fi montate pe trotuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Străzilor, intituţie din cadrul Primăria Capitalei, vrea să dea aproape 400.000 de euro pentru garduri de delimitare şi protecţie, care vor fi montate pe trotuarele din apropierea şcolilor şi în alte zone, pentru siguranţa circulaţiei pietonale şi rutiere.

Potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro, Administraţia Străzilor vrea să cumpere, prin licitaţie deschisă, de la un operator economic, „panouri garduri pentru delimitare şi protecţie“, după cum scrie Mediafax.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.733.370 de lei (circa 400.000 de euro), fără TVA, iar banii sunt asiguraţi din bugetul local. Astfel, urmează să fie cumpărate 2.500 de bucăţi de panouri de delimitare şi protecţie pentru trotuare, 1.000 de bucăţi de panouri pentru protecţia trotuarelor şcolare, dar şi alte 1.000 de panouri mobile.

Durata contractului sau a acordului cadru se va întinde pe patru luni, de la data atribuirii acestuia, contractul urmând să ia forma unei asocieri, fiind atribuit firmei care va depune oferta cu preţul cel mai mic.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 iulie, ora 9.00, iar licitaţia urmează să fie organizată la sediul Administraţiei Străzilor, în aceeaşi zi, la ora 10.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite