Adolescentă bătută cu pumnii şi picioarele într-un parc din Capitală, pentru că ar fi refuzat să lovească o fată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă a fost bătută cu pumnii şi picioarele şi apoi târâtă de păr pentru că ar fi refuzat să lovească o altă fată. Incidentul s-a petrecut într-un parc din Bucureşti, fiind filmat şi postat pe Facebook, imaginile devenind virale. Poliţia s-a sesizat şi a deschis o anchetă, scrie Mediafax.

În video-ul care circulă pe Facebook se vede cum adolescenta este bătută cu pumnii şi picioarele de o fată, în timp ce altele, adunate în jur, privesc şi o încurajează pe agresoare. 

Scandalul care a avut loc în Parcul Morarilor Pantelimon ar fi pornit de la faptul că victima a refuzat să lovească o altă fată. Ulterior, pe imagini se vede cum aceasta este luată de păr în timp ce i se reproşează că nu a făcut ceea ce i s-a cerut. 

Poliţia Capitalei s-a autosesizat în acest caz, deschizând o anchetă. În prezent, se demarează verificări pentru identificarea persoanelor implicate, mai scrie Mediafax. De asemenea, după ce Poliţia a intervenit, mama fetei a depus plângere. 

„În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate şi conduse la sediul Secţiei, unde au fost audiate în prezenţa părinţilor şi reprezentanţilor DGASPC sector 2. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, citat de agenţia de presă. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite