Ajută-ţi copilul să fie Gata de Bac cu un program de meditaţii online

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gata de Bac foto shutterstock

Mai puţin de 3 luni îi despart pe elevii din clasa a 12-a de examenul de Bacalaureat. Recent elevii au susţinut şi simulările pentru examen, aflând astfel cât mai au de acoperit din materie până la vară. Fără îndoială, perioada care urmează este una de încărcătură şi stres ridicate pentru cei din an terminal la liceu. Emoţiile sunt cu atât mai mari şi pe fundalul pandemiei ultimului an, care a întrerupt şi fragmentat procesul de predare la clasă.

Ajută-ţi copilul să treacă de examen cu bine şi fără stres înscriindu-l în programul de meditaţii online Gata de Bac. Asigură-te că are unde să parcurgă toată materia la limba română şi matematică şi să exerseze tipurile de exerciţii care se dau la examen, într-un format online care îl ţine antrenat.

Gata de Bac este un format nou de meditaţii online, adaptat să se potrivească preferinţelor de studiu ale elevilor şi posibilităţilor dictate de contextul social şi economic de astăzi. Programul se desfăşoară integral online în perioada 15 martie - 23 iunie şi acoperă materia de examen prin 28 de sesiuni de meditaţii live per materie, sesiuni de studiu şi practică cu cerinţele de examen, şi teste intermediare care să evalueze progresul realizat. Programul este disponibil pentru 199 lei/tot setul de meditaţii/materie (matematică sau limba română), sau 250 lei/ambele materii, un cost competitv faţă de formatul standard de meditaţii, care poate ajunge şi la de 4 ori mai mult.

Elevii înscrişi parcurg 2 sesiuni live de meditaţii cu profesorul pe săptămână - una de explicare şi predare a subiectului, cea de-a doua de verificare a cunoştinţelor - astfel încât să treacă prin toată programa şi să îşi clarifice toată materia până în iunie. În paralel, exersează cu exerciţiile de examen şi pot chiar studia împreună online cu alţi colegi de program. În total programul încurajează alocarea a 4-5 ore pe săptămână pentru aprofundarea unei materii de Bac, ritm care îi ajută pe elevi să obţină minim 2 puncte extra la examen. Sesiunile de meditaţie au început pe 15 martie, dar cei dornici se pot înscrie pe parcurs, până pe 20 mai, şi pot viziona ulterior înregistrările sesiunilor trecute.

Echipa de profesori din proiect este una cu multă experienţă în pregătirea elevilor pentru Bacalaureat, pricepuţi în instrumentele digitale, prietenoşi şi răbdători.

Elevii au constat acces pe platformă la ajutor, răspunsuri şi sfaturi din partea cadrelor didactice, dar şi acces la indicatorii lor de evoluţie la o anumită materie, rapoarte de activitate care pot fi trimise şi părinţilor. 

Dincolo de materiile de Bac, cei interesaţi să-şi clarifice şi drumul pe mai departe în viaţă, după liceu, au acces gratuit pe platforma Gata de Bac la modulul de Dezvoltare Personală pentru Liceeni. Seria de webinarii de explorare şi de orientare profesională este susţinută de Armina Sîrbu, arhitecta de învăţare care a coordonat programul Profesor în Online parcurs anul trecut de peste 40.000 cadre didactice din ţară.

Ajută-ţi copilul să fie Gata de Bac printr-un program de meditaţii online adaptat preferinţelor de astăzi şi dezvoltat pentru rezultate măsurabile. Înscrie-l astăzi la Gata de Bac şi treceţi peste examen cu mai puţine griji.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite