Aleargă cu Gabi Szabo la crosul „Click! Sănătate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Szabo va alerga, duminică, la Crosul „Click! Sănătate“
Gabi Szabo va alerga, duminică, la Crosul „Click! Sănătate“

Vino duminică, 9 iunie, la Crosul „Click! Sănătate“ şi ai ocazia de a alerga alături de Gabriela Szabo, fosta campioană olimpică. Startul la cros se va da la ora 10.00, iar traseul, de trei kilometri, porneşte din Piaţa Charles de Gaulle, ajunge în piaţa Arcului de Triumf şi se continuă în Parcul Herăstrău.

Te aşteptăm să te înscrii, începând cu ora 8.00, în Piaţa Charles de Gaulle, la intrarea în Parcul Herăstrău din Bucureşti. Înscrierea se face pe baza talonului din revistele „Click! Sănătate“, „Click! Poftă bună“ şi „Click! pentru femei“ ori din ziarele „Adevărul“ şi „Click!“ din această săptămână.   

Până la ora 9.40 vor avea loc antrenamente de încălzire şi demonstraţii oferite de trei antrenori de la Club Moving din Bucureşti, iar la ora 9.45 va avea loc adunarea la start. Dacă te numeri printre cei mai rapizi la categoria ta de vârstă, poţi câştiga unul dintre cele 36 de premii, tablete Evolio, încălţăminte pentru alergat Walmaxx, ori abonamente la Club Moving.  Îţi poţi încerca norocul şi la tombola din cadrul crosului, în cadrul căruia se vor oferi 10 premii. Ai ocazia să câştigi la această tombolă câte un aparat de fitness, un voucher, o vestă de masaj sau un cooler pentru laptop. 

Mai ai o şansă de câştig! Anul acesta, alergăm cu zâmbetul pe buze! Aşadar, premiem buna dispoziţie şi inventivitatea! Ai cel mai trăsnit costum? Vii cu perechea ta şi găsiţi o metodă inedită de a vă arăta uniunea în cuplu? Eşti cel mai mic alergător? „Click! Sănătate“ te premiază.

Atmosfera va fi întreţinută de „şedinţele“ de dans oferite de antrenorii de la Club Moving.  Crosul „Click! Sănătate“ este un eveniment organizat cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite