Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Ameninţarea a venit pe e-mail

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tribunalul bucuresti foto adevarul

Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Persoanele din interior au fost evacuate şi urmează ca specialiştii să vină la faţa locului.

Tribunalul Bucureşti a fost evacuat după ce s-a primit o ameninţare cu bombă. Pe o adresă de e-mail a instanţei a fost trimis vineri un mesaj potrivit căruia în sediiul institiţiei se află o bombă care va exploda.

”În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului Bucureşti, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituţiei este amplasat un dispozitiv cu potenţial exploziv”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost aplicate măsurile necesare - devierea traficului rutier în zonă, delimitarea şi interzicerea accesului în zonă.

”Persoanele din clădire au fost evacuate. Spaţiul este verificat de către specialişti pirotehnişti”, a mai transmis Poliţia.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite