Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Ameninţarea a venit pe e-mail

1
5 Jun 2020 10:04:00
Autor: Mariana Iancu

Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Persoanele din interior au fost evacuate şi urmează ca specialiştii să vină la faţa locului.

Tribunalul Bucureşti a fost evacuat după ce s-a primit o ameninţare cu bombă. Pe o adresă de e-mail a instanţei a fost trimis vineri un mesaj potrivit căruia în sediiul institiţiei se află o bombă care va exploda.

”În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului Bucureşti, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituţiei este amplasat un dispozitiv cu potenţial exploziv”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.
 
Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost aplicate măsurile necesare - devierea traficului rutier în zonă, delimitarea şi interzicerea accesului în zonă.
 
”Persoanele din clădire au fost evacuate. Spaţiul este verificat de către specialişti pirotehnişti”, a mai transmis Poliţia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Bibi Loi
5.06.2020, 10:55:17

Si daca nu citea nimeni emailul ce ar fi fost? Sau daca emailul intra direct la Spam?