Un bucureştean care transporta ilegal deşeuri a rămas fără maşină, dar s-a ales cu o amendă usturătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşteanul transporta ilegal deşeurile foto: FB/Primăria Sector 5
Bucureşteanul transporta ilegal deşeurile foto: FB/Primăria Sector 5

Conducătorul autoutilitarei a fost amendat cu 30.000 de lei, iar Poliţia Locală l-a anunţat că maşina va fi confiscată.

Marţi, 4 mai, în urma unei autosesizări, poliţiştii locali ai Sectorului 5 au depistat o autoutilitară care transporta deşeuri provenite din construcţii pe strada Ion Băiulescu.

„În urma verificărilor efectuate de Poliţia Locală alături de comisarii Gărzii Naţionale de Mediu din cadrul comisariatului Bucureşti, s-a constatat că persoana în cauză nu deţinea documente pentru transportul deşeurilor”, spun reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 într-o postare pe pagina de Facebook.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat cu suma de 30.000 lei, conform legislaţiei în vigoare, pentru depozitarea ilegală de deşeuri pe domeniul public. Totodată, şoferului i s-a adus la cunoştinţă că autovehiculul va fi confiscat.

„Aceste persoane care aruncă în mod repetat deşeuri pe domeniul public trebuie să înţeleagă că acest comportament nu mai este tolerat pe raza Sectorului 5. Am aplicat deja amenzi şi vom face acest lucru în continuare, până când oamenii vor învăţa să fie civilizaţi. Mai mult, autovehiculele din care aruncă gunoiul vor fi confiscate.

Am mai spus-o şi o repet: Sectorul 5 nu este sat fără câini! Nu ne putem bate joc de mediu şi nu tolerăm acest comportament al unor persoane care pur şi simplu nu vor să înţeleagă că acţiunile lor afectează sănătatea celor din jur”, spune primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Poliţia Locală Sector 5, împreună cu Garda Naţională de Mediu vor continua acţiunile de depistare şi sancţionare a celor care aruncă deşeuri ilegal pe spaţiul public.

 

Deseuri sector 5 foto FB Primaria sector 5

FOTO: FB/Primăria Sector 5

Citeşte şi:

Bugetul primăriei conduse de Piedone, adoptat cu voturile consilierilor USR-PLUS

Primarul Sectorului 5 le cere poliţiştilor locali să patruleze pe jos




 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite