Ameninţări cu arma în faţa unui supermarket din Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Digi 24
Foto: Digi 24

Jandarmii au intervenit duminică la un hipermarket din sectorul 6 unde un bărbat ameninţa cu o puşcă oamenii din parcare. Echipa deplasată în zonă a constatat că bărbatul se afla în stare de ebrietate, iar arma era una de panoplie.

Jandarmeria Română a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul săptămânii trecute mai mulţi oameni aflaţi în parcarea unui supermarket din Sectorul 6 au solicitat ajutorul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă, afirmând că un bărbat ameninţă oamenii cu o puşcă. 

„Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ţinând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători. Era în stare de ebrietate şi, probabil, îşi imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el personajul principal. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat şi, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o puşcă de panoplie”, a transmis instituţia.

Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie, iar poliţiştii urmează să stabilească încadrarea penală a faptei bărbatului respectiv.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite