Anchetă la Şcoala Specială "Sf. Nicolae" din cauza celor doi copii care s-au bătut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar al Capitalei a cerut, ieri, o anchetă la Şcoala Specială "Sfântul Nicolae", după ce pe Youtube au fost postate imagini cu elevi bătuţi de colegi, şeful ISMB spunând că, din primele indicii, ar fi vorba de scene de teribilism regizate de şcolari.

"Din primele informaţii primite de la şcoală reiese faptul că elevii au regizat această scenă din teribilism, în semestrului I, ca să-i vadă lumea cât sunt de grozavi. Elevii ar fi putut filma aceste secvenţe în timp ce profesorul supraveghetor era în sala de mese cu grupa de copii cu handicap mai grav", a declarat inspectorul general şcolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a cerut o anchetă în acest caz. Inspectorul general şcolar al Capitalei a precizat că părinţii unui copil care nu se putea integra în învăţământul obişnuit au cerut transferarea copilului lor la Şcoala Specială "Sfântul Nicolae".

"Părinţii copilului au cerut să fie mutat la această şcoală, tocmai pentru că băiatul avea acest comportament, mai recalcitrant, iar aici copii sunt supravegheţi. Elevii care au comportament agresiv nu pot fi excluşi din şcoală. Trebuie să îi ajutăm, să îi menţinem în învăţământ. Este şi cazul acestui copil care se pare că ar fi pus totul la cale", a explicat inspectorul general şcolar.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite