Andrei Plăcintă, ateu şi profanator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă, a ajuns iar în atenţia publicului după ce a făcut un scandal monstru azi-noapte. Tânărul, drogat fiind, şi-a bătut prietena, a avariat două maşini şi a încercat să calce cu maşina un martor. Andrei a devenit cunoscut după ce a a postat pe contul de Facebook poze cu însemne satanice, în care profana o troiţă dar şi în care se săruta cu alţi băieţi.

Andrei nu a făcut un secret din faptul că este ateu convis şi că este membru al "Primei Biserici Ateiste" din 2008. El a postat pe Facebook, în vara acestui an, o fotografie în care aparare urinând pe o troiţă maramureşeană însoţit de comentariul "Asta fac eu cu Dumnezeu". Fotografia a fost preluată de tabloidul "CanCan" şi publicată, în urma articolului iscându-se un scandal uriaş.

Fiul senatoarei s-a mai aflat în atenţia presei şi anul trecut, atunci când a postat pe site-ul de socializare mai multe fotografii în care se săruta cu alţi băieţi, fotografii care de-asemenea au fost publicat în presă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite