Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Angajat al Primăriei Sectorului 1, diagnosticat cu COVID-19

1
12 Jul 2020 09:40:20
Autor: News.ro

Un angajat al Primăriei Sectorului 1 a fost diagnosticat cu COVID-19, anunţă Primăria, precizând că activitatea acestuia nu presupunea contactul direct cu cetăţenii.

”În decursul acestei săptămâni, un angajat al instituţiei noastre a fost confirmat pozitiv la testul de infectare cu COVID-19. Precizăm că sarcinile de serviciu ale colegului nostru nu implică interacţiunea directă cu cetăţenii”,  conform unui comunicat postate pe site-ul Primăriei Sectorului 1.
 
Au fost luate măsuri de izolare la domiciliu a contacţilor direcţi ai acestuia - persoane din biroul în care şi-a desfăşurat activitatea, dar şi a altor persoane care au fost considerate contacţi - şi urmează ca aceştia să fie testaţi
 
Instituţia precizează că a continuat dezinfecţia prin nebulizare a tuturor spaţiilor clădirii şi că sunt respectate cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sorin Constantin
12.07.2020, 11:28:10

Un bugetar, angajat la Primăria Sectorului 1 a fost diagnosticat cu infecția CoVid-19...Un angajat din cîți, facem o dramă din nimic...Un polițist de la IJP X a fost diagnosticat cu buba...Unul din cîți ?

Modifică Setările