Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Antreprenoarea care a deschis o oază de relaxare în centrul Capitalei

0
2 Aug 2016 12:27:27
Autor: Wall -Street.ro

În 2011, Angela Coman avea 26 de ani când a decis să renunţe la o carieră în domeniul bancar şi să se apuce de afaceri într-o industrie despre care spune că este "în plină ascensiune": wellness.

Acum are un spa boutique în centrul Bucureştiului, care îi aduce zeci de mii de euro din relaxarea românilor. 
 
 Tânăra a deschis centrul Belle Maison Spa în oraşul Otopeni, alături de cumnata ei, cu o investiţie iniţială de 50.000 euro, bani proveniţi din fonduri europene şi un credit. "Ideea proiectului era să creăm un loc unde proaspetele mămici să-şi revină după sarcină, cumnata mea fiind şi ea în target", explică Angela Coman (în prezent, 31 ani), care a lucrat timp de 4 ani la Libra Internet Bank, Piraeus Bank şi Royal Bank of Scotland. 
 
După trei ani, însă, timp în care investiţia iniţială s-a dublat, spa-ul a fost mutat în zona Piaţa Universităţii din Bucureşti. "Când am deschis spa-ul, targetul în ceea ce priveşte clienţii erau cei din zonele apropiate de Otopeni: Corbeanca, Baloteşti, Snagov. Cu timpul, am constatat că majoritatea clienţilor noştri erau bucureşteni cărora le era destul de greu să parcurgă drumul până la spa în cursul săptămânii", explică Angela Coman motivul relocării, decizie care i-a triplat numărul de clienţi. 
  
Clienţii sunt persoane...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările