Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Anumite zone din Capitală şi din Ilfov şi Giurgiu vor rămâne fără curent electric

1
30 Mar 2020 09:02:02
Autor: Calin Mihai
Energia electrică va fi întreruptă temporar
Energia electrică va fi întreruptă temporar

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în anumite zone din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, conform unui anunţ al E-Distribuţie Muntenia.

"E-Distribuţie Muntenia a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare şi funcţionare a reţelei de distribuţie a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienţilor. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii cu energie electrică în bune condiţii", se menţionează în comunicat.

În Bucureşti, vor rămâne fără curent electric, între orele 9:00 - 13:00, consumatorii din Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 35 bloc L14 sc. 5 şi sc. 6, str. Doiceşti între nr. 2 şi nr. 16, între orele 09:00 - 17:00 cei de pe strada Aurel Vlaicu (între str. Fecioarei şi str. Mihai Eminescu), strada Mihai Eminescu (între str. Polonă şi str. Tunari), strada Erou Ion Călin, iar între orele 10:00 - 14:00, consumatorii din strada Patrioţilor nr. 4 bloc PM 14 sc. 1.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

defu gabi
30.03.2020, 09:18:04

Asa, asa... Mai intai bagati lumea cu forta/frica in case... Dupa asta se inchide treptat comertul, din lipsa de aprovizionare mai intai produsele nealimentare iar la urma de tot si cele alimentare... Transportul in comun se reduce pana la suspendare... Acum incep intreruperile programate de electricitate... Dupa asta urmeaza ce? Apa? Apa calda deja e inexistenta... Gazul... Deja l-am depasit in lipsuri pe mult hulitul Ceausescu... Ne-au mai ramas bancurile rasuflate cu Bula... Daca o tineti tot asa, cu taraita, sa nu se prinda multimile din prima, epoca lui ceasca va ajunge in mentalul colectiv la valoarea (pur comparativa) de "epoca de aur", visul "geniului carpatin"...

Modifică Setările