Articol publicitar

Anunţul Telefonic - 26 ani de istorie în mica publicitate a Bucureştiului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Acum mai bine de un sfert de secol, în lumina zilei de 7 iunie 1990, apărea prima ediţie a celui mai cunoscut ziar de anunţuri de mică publicitate al Bucureştilor.

Cunoscut în Bucureşti datorită milioanelor de anunţuri de vânzări pe care le-a transmis pe calea tiparului de la unii către alţii, ziarul Anunţul Telefonic împlineşte luna aceasta 26 de ani de existenţă. 

Cu ocazia aniversării celor 26 de ani, Anunţul Telefonic a retipărit şi republicat integral ziarul din 4 iunie 1991, adică de acum un sfert de secol, şi dacă nu aţi mai găsit-o la chioşcurile de ziare, o puteţi răsfoi acum online aici

Este a două ediţie istorică retipărită, după ce anul trecut, la aniversarea a 25 de ani, Anunţul Telefonic a retipărit prima ediţie din istoria să, cea din 7 iunie 1990, pe care oputeţi găsi aici

Va puteţi face o idee despre ce se vindea sau cumpără în primii doi ani de după 1989, şi puteţi intră în atmosfera acelor vremuri, accesând oricare din cele două ediţii istorice. 

În plus, Anunţul Telefonic, cu ocazia împlinirii celor 26 de ani, va invită într-o scurtă incursiune umoristică prin câteva anunţuri amuzante, publicate realmente în ziar. 

● Angajez faţă îngheţată zona Obor. 
● Caut cioban pentru fermă de capre. Cerinţe: să ştie să mulgă şi să pască. 
● Căutăm distribuitori în cutii poştale. 
● Vând pat dublu pentru 3 persoane. 

Întreagă selecţie a celor mai simpatice anunţuri din “Anunţul Telefonic” poate fi găsită online aici

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite