Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Apa caldă a revenit, pentru o oră, în zonele Colentina şi Pantelimon. RADET începe să încarce toate punctele termice

0
10 Jun 2016 10:59:39
Autor: Adevărul Financiar
Întrebat când ar putea reveni la normal situaţia, directorul RADET a spus că nu vrea să rişte şi preferă să nu avanseze o dată FOTO Shutterstock
Întrebat când ar putea reveni la normal situaţia, directorul RADET a spus că nu vrea să rişte şi preferă să nu avanseze o dată FOTO Shutterstock

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice a reuşit să furnizeze apă caldă, vineri dimineaţă, pentru o oră, în sectoarele afectate de intrarea în revizie e două CET-uri.

Directorul RADET, Valentin Viţalariu, a precizat că Regia începe şi încărcarea tuturor punctelor termice pentru ca temperatura să ajungă la parametri, fără a şti când situaţia va reveni la normal.

„În măsura în care se încarcă toate punctele termice, temperatura ajunge la parametri şi apa caldă ajunge la toţi cetăţenii. Daca nu pot să dau apa caldă în parametri, prefer să nu o mai furnizez”, a spus Viţalariu, pentru News.ro.

Întrebat când ar putea reveni la normal situaţia, directorul RADET a spus că nu vrea să rişte şi preferă să nu avanseze o dată.

Locuitorii zonelor Colentina şi Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei au rămas, de miercuri, fără apă caldă. RADET a anunţat că situaţia este urmare a faptului că nu există bani pentru reparaţii şi revizii la reţeaua de transport şi distribuţie, după ce ELCEN a pus poprire pe conturile regiei. În replică, ELCEN susţine că locuitorii din cele două cartiere nu au apă caldă pentru că RADET a închis voluntar 75 de puncte termice din sectorul 2.

ELCEN a pus poprire pe conturile RADET, din cauza datoriilor de 3,5 miliarde de lei, cu tot cu penalităţi, pentru agentul termic livrat şi neplătit de regia Primăriei Generale a Capitalei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările