Aproape 3.500 de locuri de parcare noi în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria sectorului 2 se angajează să amenajeze în acest an 3.455 de noi locuri de parcare care se vor adăuga celor 153.000 de locuri existente, pentru asigurarea necesarului cerut de populaţie.

Primarul Neculai Onţanu a stabilit astfel mai multe direcţii de acţiune, precum amenajarea a încă 1.358 de locuri noi de parcare de reşedinţă pe terenuri libere, înfiinţarea parcărilor 'inteligente', primele trei dintre ele vor avea o capacitate totală de 150 de locuri şi vor fi amenajate în cartierele Moşilor, Colentina şi Tei, construirea unei parcări supraetajate cu 130 de locuri în strada Armenească nr. 1, amenajarea a 600 de locuri de parcare în subsolul Pieţei Obor, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a aleilor dintre blocurile de locuinţe vor fi înfiinţate încă 400 de noi locuri de parcare.

De asemenea, edilul are în program şi continuarea programului de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân care ocupă ilegal încă 550 de locuri de parcare şi atragerea de fonduri structurale care vor permite amenajarea de încă 267 de locuri de parcare în şapte locaţii din cartierul Baicului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite