Avarie RADET: 300 de blocuri din Sectorul 5 au rămas fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe blocuri din Sectorul 5 au rămas fără apă caldă. Furnizarea ar putea fi reluată de pe 16 iunie
Mai multe blocuri din Sectorul 5 au rămas fără apă caldă. Furnizarea ar putea fi reluată de pe 16 iunie

Aproximativ 300 de blocuri din Sectorul 5 al Capitalei au rămas fără apă caldă, din cauza unei avarii, a anunţat RADET, potrivit DIGI24. Regia estimează că reparaţiile vor fi încheiate în 16 iunie.

Cele aproximativ 300 de blocuri care au fost afectate sunt aferente zonelor Calea Rahovei şi Şoseaua Alexandriei şi sunt alimentate cu energie termică din 15 puncte termicepotrivit RADET.

„Din cauza unei avarii apărute pe reţeaua termică primară Dn 700, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului şi Calea Rahovei, precum şi pe Şoseaua Alexandriei, RADET Bucureşti a fost nevoită să întrerupă furnizarea energiei termice pentru apa caldă”, se arată într-un comunicat al RADET, potrivit DIGI24.

„Echipele RADET lucrează în regim continuu, 24 de ore din 24, pentru a remedia avaria din Sectorul 5 al Capitalei. Data de 16 iunie este cea în care se vor finaliza lucrările de remediere ale avariei intervenite la reţeaua termică primară care a afectat o parte din locuitorii din Calea Rahovei şi Şoseaua Alexandriei din Sectorul 5 al Capitalei. Pe măsură ce lucrările de reparaţii vor avansa, reluarea furnizării apei calde către bucureşteni va fi făcută în mod treptat”, potrivit comunicatului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite