AVARII Furtuna a stins lumina în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafalele puternice de vânt de miercuri seară au provocat mai multe incidente în urma cărora alimentarea cu energie elctrică a fost întreruptă în mai multe cartiere din Capitală.

Reprezentanţii ENEL susţin că aceste incidente au fost înregistrate din cauza reţelelor electrice foarte vechi, dar şi din cauza supraconsumului de peste zi. Prima zonă în care s-a luat curentul a fost Titan, în jurul orei 20.00.

„Prima dată am auzit o bubuitură, şi imediat am rămas fără curent până a doua zi dimineaţa (n.red. miercuri) fără să ni se spună care sunt cauzele“, a declarat intrigat Narcis, un locuitor din Titan.

În partea de est a Capitalei au mai fost afectate şi zonele Piaţa Sălăjan, 1 Decembrie 1918, Nicolae Grigorescu, Şoseaua Andronache şi Colentina, acolo unde bucureştenii au stat fără electricitate o noapte întreagă. Şi în zonele bune ale oraşului, bucureştenii au avut de furcă din cauză furtunii ce a provocat o avarie vreme de nouă ore.

„La ora 18.00, când am ajuns de la serviciu nu aveam curent electric, frigiderul era tot dezgheţat şi o căldură sufocantă, pentru că aparatul de aer condiţionat nu mai funcţiona. Imediat s-a întrerupt şi alimentarea cu apă, pentru că pompele de la subsol n-au mai funcţionat“, se plânge Simona Pavel, care locuieşte pe strada Academiei.

Printre alte cartiere unde a fost întrerupt curentul vreme de câteva ore s-a numărat şi zona Giuleşti, Berceni, Şoseaua Olteniţei, Şoseaua Giurgiului, Ştefan cel Mare şi Griviţei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite