Azi se judecă contestaţiile împotriva validării mandatului lui Nicuşor Dan. Primarul ales al Capitaliei ar putea fi instalat în funcţie la sfârşitul săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto digi 24
foto digi 24

Curtea de Apel Bucureşti ar urma să judece luni cele 52 de apeluri formulate împotriva validării mandatului lui Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei declarându-se convins că îşi va prelua funcţie joi sau vineri, după o decizie favorabilă în acest sens.

Eu sper că procesul în instanţă în care se vor judeca cele 52 de apeluri va avea loc mâine (luni - n.r.) la amiază, la ora 12.00 la Curtea de Apel, şi sunt convins că rezultatul va fi cel normal, firesc la o lună de la alegeri. Validarea va fi probabil joi, vineri, (...)", a declarat Nicuşor Dan 

La o lună de la câştigarea alegerilor pentru primăria Capitalei, Nicuşor Dan a ţinut să precizeze că îşi va prelua atribuţiile după validare, în tot acest timp ocupându-se doar de relaţia cu autorităţile, în timp ce Gabriela Firea a fost în continuare primar. El a lămurit că a avut întălniri cu cu toate persoanele implicate în criza medicală, începând cu ministrul Sănătăţii, cei de la DSP la Raed Arafat, ministrul Transporturilor şi ministrul de Finanţe.

"E un simplu mod de a trage de timp pentru instalarea mea ca primar al Bucureştiului. Am văzut toate cele 52 de apeluri, pentru că evident sunt vizat în acest dosar, şi nu există niciun fel de probă. Se face trimitere la articole din ziar care spun tot felul de lucruri. Deci acţiunile acestea nu au nicio bază”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică, la postul B1 Tv, potrivit News.ro citat de Hotnews.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite