Bacalaureat 2015 Limba Maternă Maghiară şi Germană Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liveu vor susţine marţi, 30 iunie, proba la Limba Maternă Maghiară şi Germană. Subiecte, rezolvări subiecte Limba Maternă Maghiară şi Germană Bacalaureat 2015, toate vor fi prezentate pe adevarul.ro.

Subiecte Bacalaureat 2015 Maghiară şi subiecte Bacalaureat 2015 Germană vor fi rezolvate pe adevarul.ro. 

Bacalaureat 2015 Limba Maternă Maghiară şi Germană - Reguli de examen

Absolvenţilor de liceu le este interzis să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, dar nici cu telefoane mobile, căşti audio şi nici cu orice fel de mijloc electronic de calcul sau de comunicare.  Absolvenţilor li se interzice să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi ori cu exteriorul. Candidaţii la BAC 2015 Română care încalcă regulile de mai sus vor fi eliminaţi din examen.

Subiecte Germană

Subiecte Maternă Bacalaureat germana
Subiecte Maternă Bacalaureat germana

Lucrările vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care au fost susţinute, o premieră în istoria organizării acestui examen. Măsura a fost luată de oficialii din Educaţie pentru a preveni eventualele tentative de fraudă.

Bacalaureat 2015 Calendar

29 iunie, luni – proba la Limba Română

30 iunie, marţi – proba la Limba Maternă

1 iulie, miercuri – proba la Matematică şi Istorie

3 iulie, vineri – Proba la alegere la materiile Geografie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatica, Sociologie, Psihologie, Filosofie, Logică, Economie

7 iulie, marţi – afişarea rezultatelor parţiale până la ora 16:00 şi depunerea contestaţiilor între orele 16:00 – 20:00

8 – 9 iulie (miercuri şi joi) – rezolvarea contestaţiilor

10 iulie, vineri - Afişarea rezultatelor finale

Adevarul.ro va prezenta rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2015 Limba Maternă Maghiară şi Germană în ziua de marţi, 30 iunie, la ora 12.00. Rezultatele la Bac 2015 vor fi publicate în data de 7 iulie 2015, iar Rezultatele finale la Bac 2015 vor fi publicate pe 10 iulie 2015”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite