Balta Vrăjitoarelor, peticul de apă blestemat de lângă Bucureşti: legenda spune că balta fără fund este bântuită de forţe necurate din alte lumi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balta Vrăjitoarelor FOTO romaniacablues.wordpress.com
Balta Vrăjitoarelor FOTO romaniacablues.wordpress.com

La doar 30 de minute de Bucureşti se află o zonă misterioasă, cunoscută după ce oamenii au început să brodeze în jurul ei fel de fel de poveşti. Adevărul vă spune povestea care a transformat „Balta Vrăjitoarelor“ într-un loc cunoscut de cei care locuiesc lângă Capitală.

Povestea începe în satul Boldeşti, în Pădurea Boldu-Creţeasca. „Lângă Bucureşti, la doar 30 de minute distanţă de Pădurea Cernica, există o baltă blestemată, recunoscută şi temută inclusiv în prezent de localnici. Ascunsă în mijlocul pădurii Boldu-Creţeasca, balta este la prima vedere un banal ochi de apă de dimensiuni mai mult decât modeste, cu un diametru de doar cinci metri. În ciuda aparenţei obişnuite, se spune că peticul de apă este înconjurat de forţe din alte lumi şi este loc de manifestări inexplicabile“, se arată pe pagina de Facebook Poveşti de groază.

Se spune că balta a devenit cunoscută şi în rândul vărjitoarelor care în preajma unor sărbători importante s-ar aduna în jurul bălţii. Se pare că orice vraja, blestem sau dezlegare spuse pe malul acestei bălţi se îndeplineşti negreşit. Unii localnici, se arată pe pagina de Facebook, ar fi văzut în jurul acestei bălţi mai multe fenomene caudate, precum fulgere sau furtuni iscate din senin. Totodată, se spune că o mulţime de animale refuză să bea apă de aici, preferând să moară de sete în loc să guste apa din baltă.

Pe lângă toate aceste poveşti iscate în jurul Bălţii Vrăjitoarelor, una este cu adevărat fascinantă. Se pare că balta nu ar avea fund. Desigur, spun specialiştii, toate acestea sunt doar poveşti născocite de oameni, de-a lungul vremii. 
 

Citeşte şi: 

Misterele aşezărilor rupestre din Munţii Buzăului. Ce simboluri creştine şi precreştine au fost scrijelite pe pereţii grotelor


VIDEO Povestea neştiută a Barajului Siriu. Câte milioane de metri cubi de apă se află în lacul cu acelaşi nume

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite