Bărbat înjunghiat lângă staţia de metrou Politehnica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
smurd

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat joi seară în zona staţiei de metrou Politehnica, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei. Autorul şi motivul atacului nu sunt cunoscute deocamdată.

UPDATE:  Având în vedere diagnosticul tânărului, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, informează Poliţia Capitalei.

UPDATE Atacul cu armă albă a avut loc în parcul de lângă staţia de metrou Politehnica, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei. 

Victima este conştientă, a fost transportată la spital şi este supusă mai multor teste. Motivele atacului şi autorul sunt deocamdată necunoscute, dar Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările şi autorul atacului.

Bărbatul a fost atact în jurul orei 19.00 şi a sunat singur la 112 pentru a cere ajutor.

***

Un echipaj al SMURD s-a deplasat la faţa locului şi oferă primul ajutor victimei. Deocamdată nu este clar dacă atacul a avut loc în staţia de metrou Politehnica sau în parcul de lângă aceasta.

Victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani, este conştientă şi va fi transportată la spital. 

Poliţia a deschis o anchetă.

Vom reveni...

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite