Bărbatul care l-ar fi tăiat cu cuţitul pe vatmanul bucureştean s-a predat la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care l-ar fi rănit cu un cuţit pe vatmanul unui tramvai, joi, în zona Budapesta din Capitală, s-a predat la sediul Secţiei 14 Poliţie şi este audiat de anchetatori, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Poliţia Capitalei.

Bărbatul a venit la Poliţie însoţit de avocaţi, potrivit surselor citate.

Vatmanul a fost tăiat la antebraţul drept cu un cuţit, joi după-amiază, după ce a avut o altercaţie în trafic cu un şofer care mergea cu autoturismul pe linia de tramvai, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei.

Şoferul unui autoturism Dacia Duster a intrat cu maşina pe linia de tramvai, din cauza aglomeraţiei, moment în care între el şi vatman a început un conflict verbal. Conflictul a degenerat ulterior, iar şoferul a scos un cuţit şi l-a tăiat la antebraţ pe vatman.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incidentul a avut loc la intersecţia bulevardelor Mărăşeşti şi Cantemir, iar vatmanul are o plagă înjunghiată la mâna dreaptă.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat, pentru Mediafax, că vatmanul nu a vrut iniţial să fie transportat la spital, întrucât nu a dorit să lase tramvaiul nesupravegheat. După sosirea unui coleg al său, vatmanul a fost dus la Spitalul „Bagdasar-Arseni".

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica, a declarat că vatmanul va fi operat, joi seară. „Bărbatul va fi operat. Are o plagă tăiată care a afectat muşchii. Nu au fost efectate vase de sânge", a explicat medicul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite